http://antallaktikaonline.gr

Haris P. Lamaris & Associates - Geotechnical Consulting Engineers

https://www.Antallaktikaexartimata.gr

Classic Auto Garage

Πρόσφατες | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

Εκδηλώσεις 2016

2nd ATTICA REGULARITY RALLY   •  13  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2016

O AC3  διοργανώνει  το 2nd  Attica Regularity Rally 2016, εκδήλωση  ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με εκκίνηση από την Πάχη Μεγάρων,    ανασυγκρότηση στα Σκούρτα και τερματισμό στην Ν. Ερυθραία  Αττικής. 

Η εκδήλωση  προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α. 2016, καθώς και στο Classic Mini Trophy 2016. 

Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 146 Km σε 1 σκέλος, με 6-7 Ειδικές  Δοκιμασίες  Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις. Οι  εγνωσμένης οδηγικής απόλαυσης τεχνικές  ασφάλτινες  διαδρομές στην  Κορινθία και Αττική αναμένεται να ενθουσιάσουν τα πληρώματα που ταυτόχρονα θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκέντρωση και ακρίβεια.

Ο  Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στην Πάχη.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί, μετά από περίπου 5 1/2 ώρες.

Η χρονομέτρηση της εκδήλωσης  ανατέθηκε στην  www.sportstiming.gr, οι  χρονομετρήσεις των Ε Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο  και τον τερματισμό.

Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση  ορίζεται στα 70,00 € (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

-Παράβολο Συμμετοχής.

-Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

-Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης.

-Έντυπα της εκδήλωσης (road book, νούμερα, πινακίδα κτλ)

-Έπαθλα και αναμνηστικά .

Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων . Δεν επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης με  ενδείξεις προπορείας-καθυστέρησης  ή υπολογισμού Μ.Ω.Τ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  8  Νοεμβρίου 2016, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την Τετάρτη  9  Νοεμβρίου 2016 & ώρα 20:00. Μετά από αυτή την ημερομηνία ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      AC3   

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

CALIBRATION

CALIBRATION ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 

ΠΡΟΣΒAΣH ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ CALIBRATION

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

11ο  ΡΑΛΛΥ  ΔΑΝΑΩΝ   •  10-11  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2016

       O Ac3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Ανατολική Πελοπόννησο, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Πόρου, το 11ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11  Σεπτεμβρίου 2016. H διήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis  Historic Trophy 2016  με συντελεστή 1+1 (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα). Επίσης προσμετρά στο Trophy  Classic Mini Club http://www.classicminiclub.gr/

    Με αφετηρία τον Ισθμό Κορίνθου – Goodys (Σάββατο), θα ακολουθηθεί η διαδρομή προς Μέθανα, όπου και η ανασυγκρότηση, (με την υποστήριξη του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων http://www.troizinia-methana.gr/), η μεσημβρινή ξεκούραση και το γεύμα.   Τις  απογευματινές ώρες θα ακολουθήσουν εκπληκτικής ομορφιάς  regularity διαδρομές στον γύρο της Χερσονήσου Μεθάνων, στη συνέχεια κατεύθυνση προς Γαλατά και πέρασμα στον Νησί- Δήμο Πόρου για διανυκτέρευση.    

    Ο συνδιοργανωτής  ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ, http://poros.gr/,  θα φροντίσει για την στάθμευση των οχημάτων, από την άφιξη μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης, ώστε να τα θαυμάσουν οι κάτοικοι  και επισκέπτες του νησιού.  Ο αρχοντικός  ΠΟΡΟΣ είναι μια ζωγραφιά με παραδοσιακά σπίτια, σοκάκια, πευκόφυτος με καταγάλανη θάλασσα και υπέροχες ακρογιαλίες. Διαθέτει άριστη οργάνωση  και  πολλές επιλογές σε διαμονή, εστίαση, διασκέδαση για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ώστε με καλή παρέα και διάθεση θα περάσουμε υπέροχα!  http://poros.gr/?page_id=4599   

   Την Κυριακή 11:00 οι γραφικές  regularity διαδρομές θα συνεχιστούν στα 2 νησάκια με τερματισμό, γεύμα και απονομή επάθλων, πλησίον του χώρου στάθμευσης.

     Ο  Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) θα πραγματοποιηθεί στην αφετηρία  και  με εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 229 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 15  Ε.Δ.Α συν. μήκους 89 περίπου χλμ. (πολλαπλές  χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

    Οι  χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτ/του (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την Iron Team (www.sportstiming.gr ).

     Το δικαίωμα  συμμετοχής για τον διήμερο αγώνα ορίζεται στο ποσό των 125,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

   1.  Παράβολο Συμμετοχής

   2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

   3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης

   4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)

   5. Έπαθλα και αναμνηστικά .  

       Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης που υπολογίζουν Μ.ΩΤ.

        Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φίλους και μέλη της λέσχης, στο ράλλυ συμπεριλαμβάνεται και κατηγορία  “touring”, με διαδρομή μικρότερη κατά 48 περίπου χλμ. και χρονομέτρηση σε 6 συνολικά Ε.Δ.Α.

        Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  6 Σεπτ. 2016, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      AC3   

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

CALIBRATION

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LEG 1

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LEG 2

ΠΡΟΣΒAΣH ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ CALIBRATION

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

SUMMER REGULARITY RALLY •  26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) επανέρχεται στην Αττική,  διοργανώνοντας το SUMMER REGULARITY RALLY στις 26 Ιουνίου 2016.  H μονοήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 με συντελεστή 1.
     Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε το SUMMER REGULARITY RALLY με  τα γνωστά στάνταρ ποιότητας και βαθμού δυσκολίας, προς ευχαρίστηση των  φίλων και μελών που μας τιμούν με την συμμετοχής τους. Στόχοι είναι η διεξαγωγή ενός συνεκτικού ράλλυ, προσιτού οικονομικά, με τα απαραίτητα χλμ. ώστε να πραγματοποιηθούν πολλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, πολλές χρονομετρήσεις, με σεβασμό στα κλασσικά αυτ/τα και ωράρια κατάλληλα προσαρμοσμένα για την ασφάλεια των πληρωμάτων.
    Η διαδρομή επιλέχθηκε με κριτήρια, την εποχή ,την εναλλαγή τοπίων και την απολαυστική οδήγηση σε δρόμους που επιτρέπουν την εκτέλεση  Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας που θα καθορίσουν τους διακριθέντες.
     Με σημείο αφετηρίας το Cafe Racer ,στη Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση την Κυριακή 11:00, οι  συμμετέχοντες  θα καλύψουν συνολικά περίπου 86 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 5-6  Ε.Δ.Α ( 10-12  χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.
     Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Ωρωπού μετά από 2 ½ ώρες περίπου  ,δίνοντας την ευκαιρία στα πληρώματα να γευματίσουν δίπλα στο κύμα  ή και να «δροσιστούν» μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων και την απονομή επάθλων.
     Στα στάνταρ του AC3 περιλαμβάνονται οι  χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α που γίνονται στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με  άμεση  ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από  την  Iron Team (www.sportstiming.gr), που διαμορφώνουν ανάλογα και το παράβολο συμμετοχής.
    Το δικαίωμα  συμμετοχής για την εκδήλωση  ορίζεται στο ποσό των 80,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
   1.  Παράβολο Συμμετοχής
   2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
   3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης
   4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)
   5 . Έπαθλα και αναμνηστικά .   
       Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν  επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης που υπολογίζουν Μ.ΩΤ.
        Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 & ώρα 20:00, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      AC3     

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

CALIBRATION

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ - CALIBRATION 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δ' ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ •  15  ΜΑΪΟΥ 2016

Aγαπητοί φίλοι της λέσχης,παρά το τέλος της κυνηγετικής περιόδου, προκηρύχτηκε, ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ, το οποίο πρέπει να πιαστεί ζωντανό και να οδηγηθεί ενώπιον του αγωνοδίκη!

Με χαρά δεχθήκαμε ως AC3 την πρόταση των καλών φίλων της λέσχης  Άγγελου και Δημήτρη Κουνέλη να συμμετάσχουμε οργανωτικά στο  Δ΄ Kυνήγι του Kουνελιού που σημειώνει πάντα επιτυχία!

Μόνο 30-32 (πληρώματα)  άδειες κυνηγίου θα εγκρίνει ο αλυτάρχης, Άγγελος Κουνέλης !

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή !

 

 

CORINTHIA REGULARITY RALLY  •  27  MARCH 2016

O AC3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Κορινθία διοργανώνει το CORINTHIΑ REGULARITY  RALLY την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016. H  εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 με συντελεστή  1.
 Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε ένα συνεκτικό ράλλυ, προς ευχαρίστηση των φίλων και μελών που μας τιμούν με την συμμετοχής τους. Η γνωστή επιτυχημένη  ¨συνταγή¨ του AC3 είναι να διεξάγει πάνω στα απαραίτητα  χλμ πολλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, πολλές χρονομετρήσεις, με σεβασμό στα κλασσικά αυτ/τα και ωράρια κατάλληλα προσαρμοσμένα για την ασφάλεια των πληρωμάτων. 
H  τοποθεσία  εκκίνησης και τερματισμού, συνδυάστηκε ιδανικά με την εποχή  διεξαγωγής, έτσι ώστε  η διαδρομή να περνά από βουνα και θάλασσα. H γραφική διαδρομή ανοιξιάτικα πάνω στα Γεράνεια όρη εξασφαλίζει απολαυστική  οδήγηση. Η εκτέλεση των Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας πάνω σε αγαπημένες, τεχνικές,  sporting  ειδικές διαδρομές, θα προσδώσει το απαραίτητο ενδιαφέρον στην ευγενή άμιλλα και διασκέδαση μεταξύ των πληρωμάτων, ώστε να ξεχωρίσουν οι ακριβέστεροι και πιο προσεκτικοί στην πλοήγηση. 
Στο σημείο αφετηρίας την Πάχη Μεγάρων, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος (09:00-10:30) με εκκίνηση την Κυριακή 11:00  και  ανασυγκρότηση στο Λουτράκι. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν συνολικά περίπου 105 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 5-6 Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως  50χλμ/ώρα και ο τερματισμός θα λάβει χώρα στην Λίμνη Ηραίου στην Κορινθία μετά από 4 περίπου ώρες. Εκεί τα πληρώματα θα έχουν τον χρόνο να γευματίσουν, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα και να ακολουθήσει  η απονομή επάθλων. Η επιτυχημένη συνεργασία μας με την εταιρεία Iron Team (www.sportstiming.gr) συνεχίζεται και οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο.
Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 80,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
 1.  Παράβολο Συμμετοχής
 2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
 3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης
 4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)
 5. Έπαθλα και αναμνηστικά   
Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν επιτρέπονται τα συνδεδεμένα όργανα μέτρησης και οι  ιδιοκατασκευές, που υπολογίζουν Μ.Ω.Τ.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  22 Μαρτίου  2016, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.
 
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARGOLIS HISTORIC TROPHY 2016

Σας ενημερώνουμε για το Argolis Historic Trophy του Ac3 για το 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ARGOLIS HISTORIC TROPHY

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ

Για 6η συνεχή χρονιά προκηρύχθηκε και πραγματοποιήθηκε  από τον AC3 το Argolis Historic Trophy με 4 αγωνιστικές εκδηλώσεις συνολικού αριθμού πέντε(5) ημερών.

Το φετινό Trophy ολοκληρώθηκε με το 2nd ATTICA REGULARITY RALLY που προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α καθώς επίσης και στο Classic Mini Club Trophy .

Με προσαρμογή  στην σημερινή οικονομική κατάσταση , πραγματοποιήθηκαν  διαδρομές μόνο  565 χλμ. συνολικά,  που περιείχαν  197 χλμ. Ε.Δ.Α και  μετά από 65 χρονομετρήσεις,  ανακοινώνεται η βαθμολογία οδηγών και συνοδηγών σύμφωνα με τα αποτελέσματα όπως παρακάτω:

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους  και τα μέλη που μας τίμησαν και μας στήριξαν με την συμμετοχή τους,  ακόμα και αν δεν περιλαμβάνονται στον τελικό πίνακα  κατάταξης  οδηγών-συνοδηγών.

Ευχαριστούμε επίσης την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α για την τιμή και την εμπιστοσύνη της, να εντάξει  άμεσα εκδήλωση μας  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity 2016.

H   ημερομηνία  απονομής των επάθλων θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Και του χρόνου!

Οργανωτική Επιτροπή Εκδηλώσεων  AC3 

 

 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων - Argolis Historic Trophy 2016

1. 24/1/2016 Κυριακή,  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, Ετήσια Συνάντηση & Απονομή Επάθλων στο Ναύπλιο.

2. 27/3/2016 Κυριακή, Corinthia Regularity Rally (Regularity - Αττική - Κορινθία) / (Argolis Historic Trophy, Συντελεστής 1).

3. 26/6/2016, Κυριακή, Summmer Regularity Rally, (Regularity - Αττική) / (Argolis Historic Trophy, Συντελεστής 1).

4. 10/9 - 11/9/2016 Σάββατο - Κυριακή 11o Ράλλυ Δαναών, (Regularity - Αργολίδα - Κορινθία - Αρκαδία) / (Argolis Historic Trophy, Συντελεστής 1+1).

5. 13/11/2016 Κυριακή (Regularity - Αττική - Κορινθία) / (Argolis Historic Trophy, Συντελεστής 1).

6. 4/12/2016 Κυριακή, Χειμερινή Εκδρομή, (Περιήγηση, Αρκαδία).

Σημ. Ο AC3 διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τον αριθμό των εκδηλώσεων και τις ημερομηνίες τους.

 

Κοπή Πρωτ. Πίτας 2016 - Ετήσια Συνάντηση - Απονομή Επάθλων

 

Αγαπητά μέλη-φίλοι του AC3,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 24 Ιανουαρίου 2016 ,Κυριακή , θα κόψουμε την πίτα μας στο  FOUGARO THE GALLERY NAFPLIO.

Τι είναι το Φουγάρο;  Eίναι  ένας  μοναδικός χώρος  ζωής και τέχνης  υψηλής αισθητικής,  που ταιριάζει με το  κλασικό αυτοκίνητο και την φιλοσοφία της λέσχης. 

Το Δεκέμβριο του 2013 το Φουγάρο βραβεύτηκε με Ειδική Μνεία στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2013 του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Εκεί  με δεδομένη την επιτυχημένη ¨συνταγή¨ της  αντίστοιχης εκδήλωσης   του 2014  θα λάβουν χώρα από 11:00 έως αργά το απόγευμα της Κυριακής :

        -Στον αύλειο χώρο έξωθεν της gallery, έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων μελών και φίλων της λέσχης.

         -Εντός της gallery θα εκτεθούν   πόστερ  από τις εκδηλώσεις της λέσχης.

         -Στις 13:00 θα παρατεθεί   πλούσιο γεύμα  με κόστος 20,οο ευρώ το άτομο. 

         -Κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας της λέσχης, με δώρο για τον τυχερό που θα βρεί του φλουρί!

         -Απονομή των επάθλων στους 6 πρώτους καταταγέντες του Αrgolis Historic Trophy 2015  όπως φαίνονται στο  συνημμένο.

        -Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. 

         -Προβολή φωτογραφιών από τις  εκδηλώσεις της λέσχης με πρωταγωνιστές εσάς τους φίλους και μέλη που μας στηρίζετε.

Η εκδήλωση για όσους επιθυμούν θα συνεχιστεί απέναντι από την gallery , στο  FOUGARO  Le Café ,με κουβέντα και καφέ!

Σας περιμένουμε, καθότι έχετε προσωπική άποψη  για  την ποιότητα των εκδηλώσεων μας!

Στο  http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php  (Συλλογές | ΚΟΠΗ ΠΡΩΤ. ΠΙΤΑΣ  23/2/2014),μπορείτε να δείτε φωτογραφίες  από το FOUGARO.

Όσοι φίλοι –μέλη  εκτός Αργολίδας επιθυμούν να ταξιδέψουν μέχρι το Ναύπλιο με το κλασσικό του αυτοκίνητο παρακαλούνται να  μας το δηλώσουν .

Δηλώσεις  με email  ή στα παρακάτω τηλέφωνα, γίνονται δεκτές μέχρι 21 Ιανουαρίου (Πέμπτη)  προκειμένου να δοθεί χρόνος στο  Chef  του  FOUGARO  να μας ετοιμάσει το υπέροχο μενού!

Υπεύθυνος  για δήλωση συμμετοχής : Αποστόλης Λακασάς  6936 969 245 

KILO-SHOP ATHENS

Autovision

Ντανάκας

Ulis - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

SP Tableware