http://antallaktikaonline.gr

Haris P. Lamaris & Associates - Geotechnical Consulting Engineers

https://www.Antallaktikaexartimata.gr

Classic Auto Garage

Πρόσφατες | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

Εκδηλώσεις 2013

8ο RALLY ΔΑΝΑΩΝ • 19 - 20 Οκτωβρίου 2013

Racing  is a matter of spirit not strength .
 
Ο  ΑC3 σε συνδιοργάνωση με την  Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου  Άργους -Μυκηνών ,και την υποστήριξη του Δήμου ,πραγματοποίησε στις 19-20 Οκτ. 2013 ,το 8ο Ράλλυ Δαναών ,που ανέδειξε και τους φετινούς νικητές του προκηρυχθέντος απο την αρχή της χρονιάς Argolis Hstoric Trophy .Στη λίστα συμμετεχόντων του αγώνα ,συμπεριλαμβάνονταν όλοι σχεδόν  οι πρωταγωνιστές του trophy.  Όλα έδειχναν υπέροχα ,εκτός απο μερικές απουσίες συμμετεχόντων ,που δεν εκκίνησαν για διαφόρους λόγους παρότι στο παρελθόν δεν μας είχαν  συνηθίσει σε κάτι ανάλογο. Επιπλέον η παράλληλη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ ,δεν επέτρεψε σε αρκετά μέλη και φίλους της λέσχης απο την Αθήνα να κατέβουν στην εκδήλωση μας .
Πρώτη  μέρα εκκίνηση απο τον αρχαιολογικό χώρο Μυκηνών και ενας εκ των χορηγών  είχει στήσει περίπτερο προσφέροντας στα πληρώματα γευστικές απολαύσεις.Ο υπέροχος  καιρός επέτρεψε στα πληρώματα να ξεκινήσουν ιδανικά ,να περάσουν απο τη λίμνη Στυμφαλία και μέσω της ορεινής δύσκολης διάβασης Καστανιάς ,να σκαρφαλώσουν σε υψόμετρο 900 μέτρων .Μετά απο 84 χλμ. σφιχτού ωραρίου , σταμάτησαν περίπου για 10΄ λεπτά στη λίμνη Δόξα (Αρχαία Φενεός) , ξεμούδιασαν ,απόλαυσαν τη θέα και ξεκίνησαν την τελευταία Ε.Δ.Α , (Φενεός) ,πριν την ανασυγκρότηση στο 113 χλμ, (Στυμφαλία IN) ,οπου παρέμειναν για 90΄λεπτά .
Εκεί  απολαμβάνοντας τις τοπικές γεύσεις έλαβαν γνώση των αποτελεσμάτων των   7 Ε.Δ.Α  που είχαν τελειώσει. Η συνεργασία με την IRONTEAM , και η χρονομέτρηση στο 1/10 του δευτερολέπτου είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς ,αφου τ΄αποτελέσματα ήταν αναρτημένα στην ανασυγκρότηση και online στο διαδύκτιο . Οι χρονομετρήσεις σε δύσκολα και μη αναμενόμενα σημεία ,προβλημάτισαν τους περισσότερους . Οι έμπειροι  όμως άρχισαν να ξεχωρίζουν , έκαναν  τις απαιτούμενες διορθώσεις και στο τέλος της ημέρας μετά απο συνολικά  170 χλμ. και 11 Ε.Δ.Α. είχαμε ανακατατάξεις στην κορυφή ,χωρίς να διαφαίνεται ακόμα το φαβορί για τη νίκη. 
Κυριακή  πρωί  ,Δεύτερο  Σκέλος ,υπέροχος καιρός ,εκκίνηση μπροστά απο το Δημαρχείο  Άργους στις 10;30 ,πάλι με γευστικές απολαύσεις απο χορηγό μας .Τα αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν προς Κολοσούρτη , αριστερά Βελανιδιά ,Ελαιοχώρι ,Αγ.Σοφιά ,  Άστρος ,απο πεδιάδα σε βουνό και κατόπιν θάλασσα .Μετα την τελευταία Ε.Δ.Α ,ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με πρωτοβουλία μέλους της λέσχης μας ,προσέφερε στα πληρώματα τοπικά προιόντα.
Τα online αποτελέσματα ,με τον τερματισμό των πληρωμάτων στο Άργος στις 13;00  μετά απο 270 χλμ. και  16 Ε.Δ.Α  , καταγράφουν -αναδεικνύουν  τους 10 πρώτους που  βαθμολογούνται στο  Τrophy. 1. Kατσαούνης.Ι . - Μανσόλας Μ .   2. Παλαβιδης Μ.- Παλαβίδη Μ.  3. Κίκιζας Α.- Κίκιζας Γ .   4. Κονταράτος Θ -Δελαπόρτας Γ.  5. Παπανδρέου Δ- Παπανδρέου Ε.  6. Γιαννουλης Μ. -Ηλιοπούλου Ε .  7. Λάμαρης Χ.- Σαβούρης Ν. 8. Καράμπελας Ι.- Γεωργακοπούλου Α.  9. Οικονόμου Γ .- Οικονόμου Ν. 10.Σπηλιόπουλος Α - Σπηλιόπουλος Γ .  Τα συνολικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο .
Ακολούθησε πλούσιο γεύμα με υπέροχες γεύσεις ,χαλαρή ατμόσφαιρα ,κριτική του αγώνα και απονομή επάθλων στο ιταλικό εστιατόριο Ernesto .Tα ευμενή σχόλια των συμμετεχόντων ,οχι μόνο των πρωταγωνιστών ,ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την οργανωτική επιτροπή και όλα τα μέλη του AC3   που προσφέρουν εθελοντικά .Ιδιαίτερα άρεσαν τα οnline αποτελέσματα ,οι απαιτητικές οδηγικά, όμορφες διαδρομές , τα σφιχτά ωράρια .
Αξίζει να σημειωθεί, οτι ο αγώνας είχε δημοσιογραφική κάλυψη εκ των έσω  απο το autoclassic-magazine.blogspot.gr  ,συμμετοχή  Νο 7 ,Παπανδρέου Δ -Παπανδρέου Ε , των οποίων οι εντυπώσεις καταγράφονται στο blog
Eυχαριστούμε  θερμά την ΚΕΔΑΜ ,το Δήμο  Άργους -Μυκηνών ,την Ironteam,τους χορηγούς μας ,για την άψογη συνεργασία ,που κράτησε το κόστος του αγώνα σε λογικά επίπεδα ,σε  αυτή τη δύσκολη οικονομική και οχι μόνο  εποχή για την πατρίδα μας .Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της λέσχης ,καθώς και τα μέλη άλλων λεσχών  που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και στήριξαν  την εκδήλωση μας.
Κλείνοντας  ¨αγωνιστικά¨ η χρονιά, οι κατα γενική ομολογία επιτυχημένες εκδηλώσεις του AC3 ,δίνουν διάθεση και κίνητρο στα μέλη της λέσχης να προσπαθήσουν για τα καλύτερα την επόμενη χρονιά ,λαμβάνοντας υπόψη την εν γένει οικονομική  κατάσταση ,που θα  επηρεάσει και θα  καθορίσει το είδος και το κόστος των εκδηλώσεων ._
 
Δ.Σ  AC3
 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

CALIBRATION

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΉΣ LEG1

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LEG2

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ_1

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

5th MIDNIGHT SUMMER RALLY • 27 Ιουλίου 2013


Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Ac3 διοργανώνει τo 5th Midnight Summer Rally το βράδυ Σαββάτου  27 Ιουλίου 2013.

Ο Νυχτερινός Αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων,  προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1.

Με σημείο αφετηρίας τον Ισθμό (Goody's), τα πληρώματα εκκινώντας με την δύση του ηλίου, θα διανύσουν 110 περίπου χιλιόμετρα σε ασφάλτινη διαδρομή όπου θα περιλαμβάνει 6 Ειδικές Δοκιμασίες ακριβείας (Μ.Ω.Τ. μικρότερη των 50 χλμ/ώρα). τερματίζοντας μετά από περίπου 4 ώρες στο Ναυπλιο

Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα ορίζεται στα 60,00 Ευρώ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

1. Παράβολο Συμμετοχής
2. Ασφάλεια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης
3. Έντυπα του Αγώνα & Αναμνηστικά
4. Τελετή Απονομής Επάθλων

Λόγω ενδιαφέροντος απο πληρώματα εκτός Αργολίδας, για διανυκτέρευση στο Ναύπλιο μετά τον Αγώνα, σας ενημερώνουμε πως ο Ac3 εξασφάλισε μειώμενες τιμές στα κάτωθι ξενοδοχεία:

1. ΑΜΑΛΙΑ (www.amaliahotelnafplio.gr) Τηλ: 2752024400, Μονοκλινο 65,00 Ευρω, Δίκλινο 75,00 (με πρωινό)
2. ΙΓΝΑΤΙΑ HOTEL (www.ignatia-hotel.gr) ΤΗΛ: 2751051479, Δίκλινο 55,00 (με πρωινό)
3. ΝΑΥΠΛΙΑ HOTEL (www.nafpliahotel.gr) ΤΗΛ: 2752028167,  Δίκλινο 40,00 (με πρωινό)


Παρακαλούμε όσα πληρώματα επιθυμουν διανυκτέρευση να επικοινωνήσουν απευθείας με το Ξενοδοχείο της επιλογής τους
 

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του AC3, www.ac3.gr, στα τηλέφωνα 2751100797 (Ζωγράφου Δήμητρα) και 6936969245 (Λακασάς Αποστόλης), καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/AC3/78582657598

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

CALIBRATION 

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LEG 1

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LEG 2

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

BULLETIN 1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΑ: ΕΔΑ1 ΕΔΑ2 ΕΔΑ3 ΕΔΑ4 ΕΔΑ5 ΕΔΑ6 ΕΔΑ7 ΕΔΑ8

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TROPHY ΟΔΗΓΩΝ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TROPHY ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ

 

5th NAFPLIO-MOREAS HISTORIC RALLY • 8 & 9 Ιουνίου 2013

''...Et in Arcadia Ego''

Ο Ac3 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δημητσάνας, πραγματοποίησε στις 08-09 Ιουνίου 2013 το 5th Nafplio - Moreas Historic Rally 2013. Στη λίστα συμμετοχών και ειδικότερα στην κατηγορία Wise (με όργανα) συμπεριλαμβάνονταν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του φετινού Ιστορικού Rally Acropolis, οι οποίοι εκτός από ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο στόχευαν στη νίκη όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα.

Πρώτη μέρα και ανάβαση του περίφημο Κολοσούρτη, πέρασμα με βροχερό καιρό μέσα από Αχλαδόκαμπο και από εκεί Καρδαρά και ανέβασμα προς Χιονοδρομικό Μαινάλου, Οστρακίνα. Yπέροχες δασικές διαδρομές, μέχρι την άλλη πλευρά του βουνού, φτάνοντας στη Βυτίνα και τερματισμός στη Δημητσάνα. Είχαμε λοιπόν σκληρή μάχη και έτσι μετά από 6 Ε.Δ.Α το βράδυ του Σαββάτου, βρήκε πρώτους στην προσωρινή κατάταξη τους: Σκανδάλη Ν. - Λεβη Ν. με 8 Β.Π , ακολουθούμενους από τους Καρούμπα Ι. - Δαλκαφούκη Β. με 13 Β.Π, Λυκάκη Μ. - Κίκιζα Γ. με 14 Β.Π, Κονταράτο Θ. - Ιατρίδη Ι. με 15 Β.Π, Κατσαούνη Ι. - Μανσόλα Μ. και Βάληνδρα Γ. - Βάληνδρα Φ. με 16 Β.Π, Αντωνόπουλο Π. - Αντωνόπουλο Α. με 18 Β.Π, Γιαννούλη Μ. - Ηλιοπούλου Ε. και Παπαδάκη Η. - Παπαδάκη Ι. με 21 Β.Π που ξεχώρισαν και έδειχναν ικανοί για τη νίκη. 

Βράδυ στη Δημητσάνα με υπέροχα Ξενοδοχεία - Ξενώνες και ταβέρνες αλλά και φιλικούς κατοίκους. Λίγη ξεκούραση, καλό φαγητό, καλή παρέα, πηγαδάκια με ποτό στα cafe - bar, ζωντανή ελληνική μουσική, πειράγματα μεταξύ των πληρωμάτων αλλά και προγνωστικά για την επόμενη ημέρα. Ο αλυτάρχης επισημαίνει ότι η νίκη θα κριθεί μέχρι την τελευταία Ε.Δ.Α, όπερ και εγένετο.

Κυριακή πρωί, υπέροχος καιρός για κάμπριο, χαλαρό ξύπνημα, πλούσιο πρωινό, υπέροχη θέα στο Λούσιο ποταμό με το βλέμμα να φτάνει μέχρι τη Μεγαλόπολη. Εκκίνηση στις 10:30 προς Στεμνίτσα ''φίλεμα'' στην πλατεία του χωριού από τους κατοίκους και συνέχεια με 6 Ε.Δ.Α μέσα σε υπέροχους δασικούς δρόμους. Το μεσημέρι ο τερματισμός στη Δημητσάνα βρίσκει πρώτους, τους Καρούμπα Ι. - Δαλκαφούκη Β. με 21 Β.Π και ισόβαθμους στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα τους Κατσαούνη Ι. - Μανσόλα Μ. και Λυκάκη Μ. - Κίκιζα Γ. με 22 Β.Π. 

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και απονομή επάθλων στο υπέροχο Διασυνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, πραγματικό στολίδι της περιοχής. Κατά γενική ομολογία το NMHR 2013 άρεσε. Οι ενθουσιώδεις ζήτησαν από την διοργάνωση του χρόνου η εκδήλωση να είναι 3 μέρες. Ακούσαμε ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις - προτάσεις που θα κάνουν την εκδήλωση ακόμα ελκυστικότερη και επιφυλασσόμεθα για το μέλλον. Π.χ το αγωνιστικό κομμάτι να γίνει πιο δύσκολο ώστε να αποφεύγονται οι ισοβαθμίες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Γορτυνίας για τη χορηγία και την άψογη συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δημητσάνας που στήριξε την εκδήλωση, τον υπεύθυνο του Διασυνεδριακού Κέντρου για την ευγενική παραχώρηση ώστε να γίνει η απονομή επάθλων, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τη συνδρομή του και τους κατοίκους του Δήμου Γορτυνίας για την υποδοχή και την φιλοξενία που μας επιφύλλαξαν. Ευχαριστούμε τέλος, τους φίλους και τα μέλη της λέσχης μας όπως και τα μέλη άλλων λεσχών που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν σ΄ αυτήν την επιτυχία του Ac3.

Και του χρόνου με υγεία πάλι στην Αρκαδία!!!

Δ.Σ Ac3

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

CALIBRATION

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (Σαββατο 8/6)

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (Κυριακή 9/6)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : ΕΔΑ1 ΕΔΑ2 ΕΔΑ3 ΕΔΑ4 ΕΔΑ5 ΕΔΑ6 ΕΔΑ7 ΕΔΑ8 ΕΔΑ9 ΕΔΑ10 ΕΔΑ11 ΕΔΑ12 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TROPHY ΟΔΗΓΩΝ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TROPHY ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ


6η ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 10 Μαρτίου 2013

 

Την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013, ο AC3 διοργανώνει την 6η Αργολική Πλοήγηση, αγώνα που προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2013 με συντελεστή 1. Για ακόμη μια χρονιά, όλοι οι αγωνιζόμενοι θα έχουν μια ισότιμη ευκαιρία για διάκριση σε έναν αγώνα που συνδυάζει την δυσκολία της πλοήγησης με regularity ειδικές διαδρομές. Και για φέτος, ισχύουν οι γνωστές κατηγορίες με/άνευ πρόσθετων οργάνων.
Σημείο εκκίνησης, η πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Τα πληρώματα καλούνται να καλύψουν 70 αγωνιστικά χιλιόμετρα με 5 Ειδικές Δοκιμασιές Ακριβείας που περιλαμβάνουν τμήματα της Αργολικής γης, όπως Κεφαλαρι, Ελληνικό, Άκοβα, Καρυά και να καταλήξουν στο Παραδοσιακό Μαλανδρένι, οπου σε συνεργασια με τον τοπικό  Πολιτιστικό Συλλογο εχει οργανωθεί γευμα και τελετή απονομής με πολλές εκπλήξεις...
Ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 9.30 το πρωί στο σημείο αφετηρίας, ενώ το πρώτο όχημα θα εκκινήσει στις 11.00.
Κόστος συμμετοχής: 50,00 ευρώ (περιλαμβάνονται υλικά αγώνα, αναμνηστικά, γεύμα πληρώματος και ασφάλιση κατά την διάρκεια του Αγώνα).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση απευθυνθείτε στη διοργανώτρια λέσχη AC3.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751100797 (Σταυροπούλου Αγγελίνα) & 6936969245 (Λακασάς Απόστολος)
 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ : http://issuu.com/accc/docs/regulations

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : http://issuu.com/accc/docs/navigation_participation_2013

CALIBRATION : http://issuu.com/accc/docs/calibration_navi_2013

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : http://img811.imageshack.us/img811/9214/31copyr.jpg

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ : http://issuu.com/accc/docs/part_navigation_2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : http://issuu.com/accc/docs/6th_argolis_navigation_total

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TROPHY ΟΔΗΓΩΝ : http://issuu.com/accc/docs/argolis_historic_trophy_2013

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TROPHY ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ : http://issuu.com/accc/docs/argolis_historic_trophy_2013


Σεμινάριο Regularity Ac3, 4,5 Μαρτίου 2013

Ο Ac3 πάντα κοντά στους φίλους και κατόχους του παλαιού αυτοκινήτου, διοργανώνει δωρεάν Σεμινάριο Αγώνων Regularity, ενόψει της έναρξης του Argolis Trophy 2013. Οσοι Επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Λέσχης. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του Σεμιναριού 4 & 5 Μαρτίου 2013.

 

Κοπή Πίτας Ac3, 10 Φεβρουαρίου 2013


Ο Ac3 διοργάνωσε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας του. Φέτος, επιλέξαμε ως σημείο Συνάντησης την Πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) στο Άργος. Με σύμμαχο το χειμωνιάτικο ήλιο,  συγκεντρώθηκαν 22 ιστορικά αυτοκίνητα και μηχανές. Από κει ακολουθήσαμε πορεία προς Κεφαλάρι με τελικό προορισμό το restaurant Pantazis .Τυχερός της πίτας, ο Πρόεδρος του Ac3, Ντανάκας Γεώργιος.  Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η απονομή επάθλων για τους 5 πρώτους Οδηγούς-Συνοδηγούς του Argolis Historic Trophy 2012. Στη συνέχεια τιμήθηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος, Ιωάννης Καράμπελας για την πολυετή και επιτυχημένη θητεία και προσφορά του. Ακολούθησε γεύμα και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.
Ευχαριστούμε τα μέλη και φίλους του Ac3 που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ειδικότερα τους πιο μακρινούς από Αρκαδία και Αθήνα, καθώς και την οικογένεια Λάμαρη για τα υπέροχα γλυκίσματα με το λογότυπο του Ac3!

 

Ετήσιο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ac3, 2013

Σας ενημερώνουμε για το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ac3 για το 2013

1. 6η Αργολική Πλοήγηση, Κυριακή  10/03/2013 (Regularity -Κυνήγι Θησαυρού)
2. 5ο Nafplio Historic Rally, Κυριακή  9/06/2013 (Regularity)
3. 5ο Midnight Summer Rally, Σάββατο 20/07/2013 (Regularity)
4. Napoli Di Romania Concorso Italiano 7-8/09/2013 (Διαγωνισμός Αποκατάστασης)
5. 8ο Rally Δαναών, Σάββατο, Κυριακή 19-20/10/2013 (Regularity)

ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΟ.ΦΙΛΠΑ

KILO-SHOP ATHENS

Autovision

Ντανάκας

Ulis - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

SP Tableware