http://antallaktikaonline.gr

Haris P. Lamaris & Associates - Geotechnical Consulting Engineers

https://www.Antallaktikaexartimata.gr

Classic Auto Garage

Πρόσφατες | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

Εκδηλώσεις 2009

4ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ • 20-22 Νοεμβρίου 2009

 

60 κλασσικά αυτοκίνητα… 370 χιλιόμετρα… 15 Ειδικές Διαδρομές… Μια Ηλιόλουστη Αργολίδα…   Ή αλλιώς   4ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ 2009   Για μια ακόμα φορά ο AC3 (Argolis Classic Car Club) διοργάνωσε έναν άρτιο, από όλες τις πλευρές, αγώνα. Με την αρωγή-συνδιοργάνωση της Δ.Ε.ΠΟ.ΑΡ., του Δήμου Άργους και του Ο.Π.Α.Ν.ΑΡ. και με μεγάλο χορηγό τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του Ιστορικού Αυτοκινήτου, στην Αργολίδα, προσφέροντας δημοσιότητα και προβολή στο Νομό μας.   Με πάνω από 60 συμμετοχές και μια πανέμορφη και ηλιόλουστη Αργολίδα σαν σκηνικό, το 4ο Ράλλυ Δαναών μονοπώλησε το τριήμερο που πέρασε το ενδιαφέρον των κατοίκων της Αργολίδας.   Η πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ της Παρασκευής, στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, η Μεγάλη Αψίδα, η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τις τοπικές γεύσεις,  η νυχτερινή Ειδική Διαδρομή που ακολούθησε, η εκκίνηση του Σαββάτου στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο, η πανέμορφη φθινοπωρινή ορεινή Αργολίδα, η Στυμφαλία και η Νεμέα καθώς και ο Τερματισμός της Κυριακής άφησε σε όλους, πληρώματα, θεατές και διοργανωτές, αξέχαστες εικόνες και μνήμες.   Νικητές του 4ου Ράλλυ Δαναών, οι Αποστόλου Μαρίνος, Αναστασιάδης Κων/νος με Lancia Fulvia Berlina GT 1.2 του 1969. Η τελετή απονομής στο Pantazis Royal, μοναδική όπως και ο υπόλοιπος αγώνας. Το Αυτοκίνητο των Μεγάλων Νικητών, ανέβηκε αργά από την ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα κατά την διάρκεια της αναγγελίας των αποτελεσμάτων, αφήνοντας έκπληκτους τους συμμετέχοντες. Την τελετή Τερματισμού τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος Άργους κ. Γκαργκάσουλας, ο Πρόεδρος ΟΠΑΝΑΑΡ κ. Μπόλας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Πλατής, Καμπόσος, Τασσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Βασιλόπουλος καθώς και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Άργους κ. Βύρλος.   Οι συμμετέχοντες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έμειναν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία και την οργάνωση. Όλοι μας δώσαμε ραντεβού για το 5ο Ράλλυ Δαναών 2010.   Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του AC3 που αφιέρωσαν τον χρόνο τους προκειμένου να βοηθήσουν στην οργάνωση, τα μέλη της MROE (κ. Ποντικογιάννης και Στανίνος) καθώς και τον πρόεδρο του TRIUMPH CLUB κ Σαρρή. Επίσης Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Αργολίδας για την συνδρομή τους και την υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του Αγώνα, καθώς και τους Συνδιοργανωτές ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΔΕΠΟΑΡ, ΟΠΑΝΑΑΡ, και τους χορηγούς ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΥΣ, ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, FOTOEXELIXI, ΑΓΙΣ ΕΠΕ, ΚΟΣΜΗΜΑ ΛΑΖΑΡΗΣ, ΑΛΦΑ ΑΣΤΗΡ, CRISTALODECOR, ΒΥΡΛΟΣ-ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

Φωτογραφίες : http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του συλλόγου μας, www.ac3.gr καθώς και στα τηλέφωνα 2751069019 και 6946009859

Κείμενο: Γιάννης Καράμπελας, Φωτογραφίες : Τάσος Αρωνίτης

Χάρτης περιοχήςhttp://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.693058,22.7108&spn=0.153765,0.362206&z=12&pw=2


MIDNIGHT SUMMER RALLY • 18 Ιουλίου 2009

Προβολείς, σκοτάδι, ξερός μεταλλικός ήχος από εξατμίσεις και οι αισθήσεις σε εγρήγορση…
Νυχτερινός αγώνας Regularity για Ιστορικά Αυτοκίνητα…?
...Αδύνατον.
Και όμως για τον AC3 όλα είναι δυνατά.
Το δοκιμάσαμε για πρώτη φορά στο 3ο Ράλλυ Δαναών το 2008. Τότε, η τελευταία Ειδική Διαδρομή της Πρώτης Ημέρας ήταν νυχτερινή.
Γιατί όχι λοιπόν και ένα ολόκληρο Rally στηριγμένο στην ιδέα αυτή. Και ποια η ιδανικότερη περίοδος.
Καλοκαίρι...
Κάπως έτσι ξεκίνησε το Midnight Summer Rally. Καλοκαιρινή διάθεση, όμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, καλή παρέα, κέφι και σφιχτές ειδικές διαδρομές ήταν τα συστατικά του.
Σαββατόβραδο 18 Ιουλίου και τα αυτοκίνητα άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο. Οι επισκέπτες εντυπωσιασμένοι, δεν σταματούσαν να φωτογραφίζουν και να ρωτούν τους ιδιοκτήτες για χρονολογίες, ταχύτητες τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά για το κόστος!
Εκκίνηση με την δύση του ηλίου και διαδρομή προς Τολό, Δρέπανο Βιβάρι, Κάντια, Ίρια, Καρνεζέικα. Εκεί και οι δυο πρώτες ειδικές Διαδρομές. Στην Συνέχεια Τραχειά, Αδάμι και πάλι Κάντια (όπου και η τρίτη Ειδική Διαδρομή) και τερματισμός μετά από περίπου 3 ώρες στην Καραθώνα, στο Blue.

Δείπνο, Απονομή, Κύπελα, πειράγματα και κέφι ως τις πρωινές ώρες. Ενθουσιασμένοι, δώσαμε όλοι ραντεβού για το 4ο Ράλλυ Δαναών.
Κλείνοντας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές διασώστες μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Αργολίδας για την πολύτιμη βοήθεια τους.
(κείμενο: Γιάννης Καράμπελας, φωτογραφίες : Νίκος Κωτσονόπουλος)

Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια λέσχη AC3,
Οδός Χαράς 4, Ναύπλιο, στο τηλ. 6937290425, φαξ 2751066913, email: info@ac3.gr

Κανονισμός:
http://issuu.com/accc/docs/msr09

Συμμετοχές:
http://issuu.com/accc/docs/msrpart09

Calibration:
http://issuu.com/accc/docs/entryhttp://issuu.com/accc/docs/cal_msr

Αποτελέσματα:
http://issuu.com/accc/docs/msr_results

Φωτογραφιες: www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

GIRO DEL MEDITERRANEO • 18-19-20 Ιουνίου 2009

Η Ιταλική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου “Old Cars Club” διοργανώνει για 3 συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Rally “Giro Del Mediterraneo” από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου.
Ως χώρος για το 2009 επιλέγει η περιοχή της Αργολίδας για την διεξαγωγή του τριημέρου αγώνα. Φέτος ο AC3 (ARGOLIS CLASSIC CAR CLUB) για πρώτη φορά, συμμετέχει στην οργάνωση αλλά και στον αγώνα με 7 ιστορικά αυτοκίνητα στην εκδήλωση.
Μάλιστα την Παρασκευή 19 Ιουνίου, τα κλασσικά αυτοκίνητα της Ιταλικής Λέσχης θα έχουν 4ωρη ανασυγκρότηση στην πόλη του Ναυπλίου (Πλατεία Φιλελλήνων), από τις 11:30 έως τις 15:30 δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες του Ναυπλίου να απολαύσουν τα ιστορικά οχήματα από κοντά.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την λέσχη AC3,
τηλ. 6946009859 & 6937290425, Fax 2751066913,
URL : www.ac3.gr , email: info@ac3.gr

Φωτογραφιες:
http://www.flickr.com/photos/39709181@N02/sets/72157620205417816/

NAFPLIO HISTORIC RALLY • 31 Μαΐου 2009

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαΐου 2009 το «NAFPLIO HISTORIC RALLY 2009» από τον AC3 (Argolis Classic Car Club).
Με εκκίνηση από την Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, ο ανοιξιάτικος μονοήμερος αγώνας, απαιτούσε από τα πληρώματα την συμπλήρωση 170 χιλιομέτρων και 6 ειδικών δοκιμασιών μέχρι των τερματισμό του στο Δρέπανο.
Στο ράλλυ έλαβαν μέρος 52 αυτοκίνητα ηλικίας από 28 έως 55 ετών, με παλαιότερο το Armstrong Siddeley Sapphire 236 των κ.κ. Κατσιαδράμη και Ξουράφη.
Η εκκίνηση δόθηκε παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων, κου Αναγνωσταρά Παναγιώτη, καθώς και πλήθους κατοίκων και επισκεπτών, θαυμαστών του παλαιού αυτοκινήτου.
Τα πληρώματα διήνυσαν διαδρομή από το Ναύπλιο προς την Νέα Κίο, Μύλους, Κιβέρι, Αστρος μέσω παραλιακής οδού, ενώ στην συνέχεια ανηφόρισαν προς Μαλεβή, Άγιο Πέτρο για τις 3 πρώτες ειδικές δοκιμασίες με τελικό προορισμό το Καστρί όπου και η ανασυγκρότηση. Δεύτερο σκέλος και ακόμα 3 ειδικές δοκιμασίες με κατεύθυνση προς Ρίζες Αχλαδόκαμπο Μύλους Ναύπλιο και τέλος τερματισμός στο φιλόξενο Δρέπανο όπου και η απονομή των επάθλων στους Νικητές.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Εταιρείας «NISSAN ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΟΕ» καθώς και με την υποστήριξη των επιχειρήσεων «SUPER MARKET ΑΦΟΙ ΤΣΙΡΟΥ», «ICEMAN-ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΕΒΕ», «ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ» «ΚΑΦΕ ANTIKA» «ΚΑΦΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ» «DANAKAS ARMY SUPLUS», «ΑΓΙΣ ΕΠΕ» και «CAVA ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗΣ».
Αρωγοί στην προσπάθεια μας ο Δήμος Ασίνης και ο Δήμος Ναυπλιέων τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά
Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια λέσχη AC3,
οδός Χαράς 4, Ναύπλιο, στο τηλ. 6937290425., φαξ 2751066913, email: info@ac3.gr
(κείμενο: Γιάννης Καράμπελας, φωτογραφίες : Τάσος Αρωνίτης)

Κανονισμός:
http://issuu.com/accc/docs/reg

Δήλωση Συμμετοχής:
http://issuu.com/accc/docs/form

Calibration:
http://issuu.com/accc/docs/calibration

Συμμετοχές:
http://issuu.com/accc/docs/participants_nhr

Poster:
http://www.flickr.com/photos/29914703@N08/3552288120/in/set-72157618585328078/

Αποτελέσματα:
http://issuu.com/accc/docs/results

Φωτογραφιες: http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

Ρεπορτάζ απο την Ιστοσελίδα News.ert.gr της ΕΡΤ:
http://news.ert.gr/sports/mixanokinito/istorika/filiki-synantisi-sto-nayplio.htm

Video μέσα απο Triumph TR 3B:
http://www.youtube.com/watch?v=ENozyqPpDHQ

ARGOLIS CLASSIC TOUR • 29 Μαρτίου 2009

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το "Argolis Classic Tour", δεύτερη εκδήλωση του 2009 από τον AC3 (Argolis Classic Club) που ξεκίνησε από το Ναύπλιο (Αρβανιτιά) για να καταλήξει στο Άργος (Πλατεία Δημοκρατίας) περνώντας από Λυγουριό, Δρυόπη, Αδάμι, Άγιο Δημήτριο, Γκάτζια, Αμαριανό και Λάλουκα. Επρόκειτο για ένα διασκεδαστικό «σφιχτό» κυνήγι θησαυρού-πλοήγηση μήκους 125 χλμ., διαρκείας 3 ωρών με 12 ερωτήσεις παρατηρητικότητας οι οποίες έπρεπε να απαντηθούν γραπτώς, χωρίς ορθογραφικό ή άλλο λάθος στην αντιγραφή. Εύκολο; Μάλλον όχι, αφού όλα τα πληρώματα, πλην ενός, αντέγραψαν λάθος ή δε βρήκαν «σε ποιόν ‘Άγιο είναι αφιερωμένο το εικονοστάσι», τελευταίο και κριτήριο, όπως αποδείχθηκε, ερώτημα με αποτέλεσμα να φορτωθούν βαθμούς ποινής. Επίσης, οι συμμετέχοντες προσπαθούσαν να βρουν και να παρουσιάσουν, μετά τον τερματισμό τους, τα 5 ζητούμενα αντικείμενα στους οργανωτές. Ας τα γνωρίσουμε:

  1. Μια τοπική εφημερίδα (Αργολίδας) με ημερομηνία έκδοσης ,τουλάχιστον, δύο μέρες πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης
  2. Μία Μέλισσα
  3. ‘Ένα ληγμένο προϊόν
  4. ‘Ένα κερί Εκκλησίας
  5. Δραχμές (κέρματα ή χαρτονομίσματα).

Βέβαια, μη λησμονούμε ότι είναι πολύ πιο άνετο να ψάχνουμε δραχμές στο σπίτι ή στο γραφείο μας απ' ότι σ' ένα φιδωτό δρόμο ή σ' ένα ορεινό χωριό με το χρόνο να πιέζει και 50 βαθμούς ποινής «να καραδοκούν» για έλλειψη κάθε αντικειμένου.
Η απονομή, μετά το γεύμα στο ιταλικό εστιατόριο "Ernesto" του 'Άργους, δεν κύλησε κατά τα ειωθότα, αφού οι οργανωτές σκέφτηκαν να προσφέρουν πρωτότυπα δώρα σε όλα ανεξαιρέτως τα πληρώματα κι όχι κύπελλα στους διακριθέντες μόνον. Τα δώρα χορήγησε ευγενώς ο Γιώργος Ντανάκας (Danakas Army Surplus).
Ποιοι νίκησαν; Η επικοινωνία και το χαμόγελο! Κι αυτό, γιατί πέρασαν όλοι καλά και μείς καλύτερα.
(κείμενο και φωτογραφίες : Τάσος Αρωνίτης)

Ρεπορτάζ απο την Ιστοσελίδα News.ert.gr της ΕΡΤ
http://news.ert.gr/sports/mixanokinito/istorika/ta-mystika-tou-thisayrou.htm

Φωτογραφίες της εκδήλωσης : http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

2ος ΓΥΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ • ΠΛΟΗΓΗΣΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Με 32 συμμετοχές και σύμμαχο τον χειμωνιάτικο μα ηλιόλουστο καιρό πραγματοποιήθηκε από τον AC3 ο 2ος ΓΥΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2009.

Η πλοήγηση διήρκησε 2μιση ώρες. Με εκκίνηση από το Ναύπλιο τα οχήματα κατευθύνθηκαν προς Άργος, Λόφο Ασπίδος, Σκαφιδάκι, Νέα Κίο, Δαλαμανάρα και πάλι πίσω στο Άργος όπου τερμάτισαν όλοι με επιτυχία στο parking της Πλατείας Δημοκρατίας (Αγορά). Στόχος η συμπλήρωση των ζητημένων (45 συνολικά) στο ερωτηματολόγιο που το κάθε πλήρωμα λάμβανε στην εκκίνηση.
Ανάμεσα στα ζητούμενα το λεγόμενο "ψαροκόκκαλο". Μια ειδική δοκιμασία εύρεσης σημείων και πινακίδων μέσα στη Νέα Κίο, που μας έκανε να ξεσηκώσουμε κυριολεκτικά τους κατοίκους και κάποιους να τους βάλουμε στο παιχνίδι να ψάχνουν μαζί μας...
Ο μεγάλος νικητής με 0 βαθμούς ποινής, η Fiat 124 Spider του 1981 με πλήρωμα τους Μιχάλη και Δημήτρη Λυκάκη.

Η απονομή τον κυπέλλων και το γεύμα πραγματοποιήθηκαν στο ιταλικό εστιατόριο Ernesto.
Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που έγινε πλοήγηση ιστορικών αυτοκινήτων με κυνήγι θησαυρού στην Αργολίδα από τον Σύλλογο AC3 (Αrgolis Classic Car Club). Υποσχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλα…
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το κ. Λεβή Νισσήμ που πέρα από τα καθήκοντα του Αγωνοδίκη, βοήθησε στο να υλοποιηθεί η πλοήγηση μεταδίδοντας πολύτιμη εμπειρία. Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του AC3 που βοήθησαν λίγο ή πολύ στο «στήσιμο» του αγώνα.
(κείμενο: Ολγα Παπαδοπουλου, φωτογραφίες : Τάσος Αρωνίτης)

Ρεπορτάζ απο την Ιστοσελίδα News.ert.gr της ΕΡΤ
http://news.ert.gr/sports/mixanokinito/istorika/psakse-psakse-kai-tha-to-breis.htm

Φωτογραφίες της εκδήλωσης : http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

KILO-SHOP ATHENS

Autovision

Ντανάκας

Ulis - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

SP Tableware